Tilbud!

Terra Fleur de Tilleul Refill – 1000 ml.

Terra Fleur de Tilleul Refill er parabenefri fransk luksus krops- og håndsæbe med duft af lindetræets blomster. Sæben er fremstillet efter de gamle traditioner for Savon de Marseille.

Luksus, der er til at betale for.

199,00 kr.

Ikke på lager

Mængderabat

Antal 2 3 +
Pris 189,05 kr. 169,15 kr.

Køb mere end 1 produkt i serien Terra og spar op til 15% - gælder kun produkter til normalpris.

Terra Fleur de Tilleul Refill (linden flower) er flydende sæbe fremstillet efter de gamle traditioner for Savon de Marseille. Sæben har den sommerlige duft af lindetræets blomst. I naturen kan du specielt opleve duften omkring juni måned. Duften er kendetegnet ved en blomsterlig duft. Det er ikke for ingenting, at linden gennem tiderne er blevet kaldt kærlighedens og glædens træ, når dufter trænger ind i næsen.

En flaske rækker til cirka 500 håndvaske og er et økonomisk fornuftigt valg, hvis du allerede har en sæbedispenser, du ønsker at bruge eller en brugt flaske fra Terra, der blot skal genopfyldes – kort sagt: Perfekt til Refill.

Lidt om Terra by Compagnie de Provence

Sæben er fremstillet på basis af oliven- og kokosolie samt med et højt indhold af naturligt glycerin. Dette skaber den perfekte pleje for din hud. Desuden er sæben parabenefri og indeholder hverken farvestoffer eller animalsk fedt.

Flaskerne er lavet af plast og kan tåle at ryge på gulvet.

Du kan med fordel købe en pumpe med til flasken, der gør den nemmere at bruge i badet.

Vægt 1.1 kg
Type

Flydende håndsæbe, Flydende sæbe

Duft

Blomsterlig, Lindetræ

Hudtype

Alle

Indhold

1.000 ml. / 1 liter

Du kunne også være interesseret i...

bool(false) string(1) ","