Tilbud!

Terra Champ de Lavande Refill – 1000 ml

Terra Champ de Lavande Refill (lavender field) er parabenefri fransk luksus kropds- og håndsæbe med duft af lavendel. Sæben er fremstillet efter de gamle traditioner for Savon de Marseille. Luksus, der er til at betale for uden at gå på kompromis med kvaliteten.

129,00 kr.

Ikke på lager

Terra Champ de Lavande Refill (lavender field) er flydende sæbe fremstillet efter de gamle traditioner for Savon de Marseille. Sæben har den beroligende duft af lavendel, der af mange betragtes som havende en beroligende duft. Du kan benytte Terra Champ de Lavande som både krops- og håndsæbe.

En flaske rækker til cirka 500 håndvaske og er et økonomisk fornuftigt valg, hvis du allerede har en sæbedispenser, du ønsker at bruge eller en brugt flaske fra Terra, der blot skal genopfyldes – kort sagt: Perfekt til Refill.

Lidt om Terra by Compagnie de Provence

Sæben er fremstillet på basis af oliven- og kokosolie samt med et højt indhold af naturligt glycerin. Dette skaber den perfekte pleje for din hud. Desuden er sæben parabenefri og indeholder hverken farvestoffer eller animalsk fedt.

Flaskerne er lavet af plast og kan tåle at ryge på gulvet.

Du kan med fordel købe en pumpe med til flasken, der gør den nemmere at bruge i badet.

Vægt 1.1 kg
Type

Flydende håndsæbe, Flydende sæbe

Duft

Lavendel

Hudtype

Alle

Indhold

1.000 ml. / 1 liter

Du kunne også være interesseret i...