Maison Home Multispray – Alpilles

Compagnie de Provence Maison Home Multispray Alpilles med duft af lavendel og figner.

Kan bruges som universalrengøring eller til at spraye på overflader og køre efter med en hårdt opvredet klud.

Indeholder 500 ml.

109,00 kr.

Ikke på lager

Compagnie de Provence Maison Home Multispray Alpilles med duft af lavendel og figner, der leder tankerne hen til Provences velkendte bjergområder.

Multisprayen kan anvendes til rengøring af alle overflader. Du kan bruge den på badeværelset, i køkkenet, ja, praktisk talt i hele huset og samtidig sprede den skønne duft af lavendel og figner. Den praktiske spray gør det hurtigt at få tørret bordet af. Spray et par gange og tør en hårdt opvredet klud hen over. Du kan også bruge sæben til gulvvaske ved at blande 2 spsk. af sæben i 5 liter vand. Du har nu den dejligste duft i hele huset, når gulvene er vasket.

Indeholder 500 ml.

Maison Home er en eksklusiv rengøringsserie

Serien er baseret på tre principper. Effektivitet – Design – Renlighed. Compagnie de Provence har forsøgt at nytænke traditionelle husholdningsprodukter og samtidig fremhæve fordelene ved den traditionsrige sæbe fra Marseille. Samtidig forføres du til Provence af de elegante dufte.

Du har nu ingen grunden til at gemme dine rengøringsmidler væk i skabet – op på bordet og lad gæsterne tage et kig. De fortjener at stå fremme.

Vægt 0.55 kg
Indhold

500 ml.

Du kunne også være interesseret i...