Tilbud!

Compagnie de Provence Extra Pur Tea a la Menthe – 1.000 ml

En skøn mild duft af mynte breder sig, når du benytter Extra Pur Tea a la Menthe til at vaske hænderne i. Kommer i praktisk refill-flaske, så du kan genbruge de flotte glasflasker fra Compagnie de Provence eller fylde håndsæben på din egen dispenser.

159,00 kr.

Ikke på lager

Extra Pur Tea a la Menthe har en mild duft af mynte, der er yderst velduftende. Man kunne forvente en skrap duft, men dette er på ingen måde tilfældet. Flasken egner sig fremragende til at hælde over på dine egne flasker eller bruge en elegant tom glas dispenser fra Compagnie de Provence. Det er langt billigere end at blive ved med at købe 500 ml. flaskerne.

Hvad gør Extra Pur til noget særligt?

Serien Extra Pur giver hverdagen lidt ekstra farve i et simpelt design med stilfuld og moderne personlighed. Extra Pur fra Compagnie de Provcence indeholder en speciel trio af vegetabilske olier (sød mandelolie, olivenolie og vindruekerolie). Trioen gør underværker for dine hænder. Endvidere er Extra Pur fremstillet efter gamle traditioner, og der er i videst muligt omfang kun brugt lokale råvarer fra Provence.

Om Compagnie de Provence

Compagnie de Provence (CDP) producerer sæber, der er fremstillet efter de mere end 700 år gamle traditioner for sæbefremstilling i Marseille, Frankrig – også kaldet Savon de Marseille. Dette betyder, at sæberne har et højt indhold af glycerin og essentielle olier og er helt fri for animalsk fedt og kunstig farve.

Vægt 1.1 kg
Type

Flydende håndsæbe

Duft

Mynte

Hudtype

Alle

Indhold

1.000 ml. / 1 liter

Du kunne også være interesseret i...