Extra Pur Rose Sauvage er duften af friskplukkede roser direkte fra haven. Sæben kommer i en genanvendelig plastflaske, der egner sig fremragende til at hælde over på dine egne flasker. Du kan også bruge en tom glasdispenser fra Compagnie de Provence og fylde den op igen. Det er billigere end at købe 500 ml. igen og igen.

Duften er fremstillet i Grasse, der ligger i området bag Nice og Cannes. Byen er verdenskendt som verdens parfume-hovedstad.

Serien Extra Pur giver hverdagen lidt ekstra farve i et simpelt design med stilfuld og moderne personlighed. Extra Pur fra Compagnie de Provcence indeholder en speciel trio af vegetabilske olier (sød mandelolie, olivenolie og vindruekerolie). Trioen gør underværker for dine hænder. Endvidere er Extra Pur fremstillet efter gamle traditioner, og der er i videst muligt omfang kun brugt lokale råvarer fra Provence.

Om Compagnie de Provence

Compagnie de Provence (CDP) producerer sæber, der er fremstillet efter de mere end 700 år gamle traditioner for sæbefremstilling i Marseille, Frankrig - også kaldet Savon de Marseille. Dette betyder, at sæberne har et højt indhold af glycerin og essentielle olier og er helt fri for animalsk fedt og kunstig farve.

Skriv din anmeldelse

Bemærk: HTML kan ikke bruges!
    Dårlig           Godt

Compagnie de Provence Extra Pur Rose Sauvage - 1.000 ml

  • 199,00 kr.


Måske dette også kunne have din interesse

Compagnie de Provence Extra Pur Rose Sauvage - 500 ml

Compagnie de Provence Extra Pur Rose Sauvage - 500 ml

Extra Pur Rose Sauvage er duften af friskplukkede roser direkte fra haven. Sæben kommer i en elegant..

179,00 kr.

Compagnie de Provence Extra Pur Rose - 500 ml
Terra Bois de Rose Refill - 1000 ml

Terra Bois de Rose Refill - 1000 ml

Terra Champ de Bois de Rose (rosewood) er flydende sæbe fremstillet efter de gamle traditioner for S..

169,00 kr.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud og nyheder fra os.

* E-mail: