Tilbud!

Compagnie de Provence Extra Pur Pamplemousse – 500 ml (gammel version)

Extra Pur Pamplemousse er flydende håndsæbe i luksusklassen med duft af citrusfrugter i elegant glasdispenser med pumpe. Sæben er parabenefri.

134,25 kr.

Ikke på lager

Extra Pur Pamplemousse er flydende håndsæbe med duft af sommerens citrusfrugt. Sæben kommer i en elegant glasdispenser inkl. pumpe og tager sig godt ud på ethvert badeværelse eller ved køkkenvasken.

Bemærk, at dette er det gamle design af Extra Pur Pamplemousse.

Hvad gør Extra Pur til noget særligt?

Serien Extra Pur giver hverdagen lidt ekstra farve i et simpelt design med stilfuld og moderne personlighed. Extra Pur fra Compagnie de Provcence indeholder en speciel trio af vegetabilske olier (sød mandelolie, olivenolie og vindruekerolie). Trioen gør underværker for dine hænder. Endvidere er Extra Pur fremstillet efter gamle traditioner, og der er i videst muligt omfang kun brugt lokale råvarer fra Provence.

Om Compagnie de Provence

Compagnie de Provence (CDP) producerer sæber, der er fremstillet efter de mere end 700 år gamle traditioner for sæbefremstilling i Marseille, Frankrig – også kaldet Savon de Marseille. Dette betyder, at sæberne har et højt indhold af glycerin og essentielle olier og er helt fri for animalsk fedt og kunstig farve.

Vægt 0.8 kg
Type

Flydende håndsæbe

Duft

Citrusfrugter, Rød grapefrugt

Hudtype

Alle

Indhold

500 ml.

Du kunne også være interesseret i...

bool(false) string(1) ","