Ferie

Vi holder ferie fra mandag den 13. juli kl. 11.00 til  og med mandag den  20. juli 2020. Ordrer modtaget i denne periode vil blive behandlet 21. juli 2020.

  • Compagnie de Provence Extra Pur Pamplemousse - 1.000 ml.

Extra Pur Pamplemousse er flydende håndsæbe med duft af sommerens citrusfrugter. Sæben egner sig fremragende til at hælde over på dine egne flasker eller bruge en tom glasdispenser fra Compagnie de Provence og fulde den op igen - billigere end at købe 500 ml. igen. 

Serien Extra Pur giver hverdagen lidt ekstra farve i et simpelt design med stilfuld og moderne personlighed. Extra Pur fra Compagnie de Provcence indeholder en speciel trio af vegetabilske olier (sød mandelolie, olivenolie og vindruekerolie). Trioen vil gøre underværker for dine hænder. Endvidere er Extra Pur fremstiller efter gamle traditioner, og der er udelukkende brugt lokale råvarer fra Provence.

Om Compagnie de Provence

Compagnie de Provence (CDP) producerer sæber, der er fremstillet efter de mere end 700 år gamle traditioner for sæbefremstilling i Marseille, Frankrig – også kaldet Savon de Marseille. Dette betyder, at sæberne har et højt indhold af glycerin og essentielle olier og er helt fri for animalsk fedt og kunstig farve.

Skriv din anmeldelse

Bemærk: HTML kan ikke bruges!
    Dårlig           Godt

Compagnie de Provence Extra Pur Pamplemousse - 1.000 ml

  • 199,00 kr.


Måske dette også kunne have din interesse

Compagnie de Provence Extra Pur Pamplemousse - 500 ml

Compagnie de Provence Extra Pur Pamplemousse - 500 ml

Extra Pur Pamplemousse er flydende håndsæbe med duft af sommerens citrusfrugter. Sæben kommer i..

179,00 kr.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud og nyheder fra os.

* E-mail: