Compagnie de Provence Extra Pur Olive Lavande – 30 ml

Extra Pur Olive Lavande fra Compagnie de Provence er fransk håndsæbe til tasken i en praktisk tube, så sæben ikke flyder ud i tasken. Perfekt til at have med på ferien. Altid rene hænder, hvor du kommer frem – og med en fantastisk duft af lavendel og oliven.

Indhold: 30 ml.

35,00 kr.

Ikke på lager

Extra Pur Olive Lavande er flydende sæbe med duft af lavendel og oliven. Den lille tube passer perfekt perfekte i håndtasken, så du altid har sæbe med på farten.

Hvad gør Extra Pur til noget særligt?

Serien Extra Pur giver hverdagen lidt ekstra farve i et simpelt design med stilfuld og moderne personlighed. Extra Pur fra Compagnie de Provcence indeholder en speciel trio af vegetabilske olier (sød mandelolie, olivenolie og vindruekerolie). Trioen gør underværker for dine hænder. Endvidere er Extra Pur fremstillet efter gamle traditioner, og der er i videst muligt omfang kun brugt lokale råvarer fra Provence.

Om Compagnie de Provence

Compagnie de Provence (CDP) producerer sæber, der er fremstillet efter de mere end 700 år gamle traditioner for sæbefremstilling i Marseille, Frankrig – også kaldet Savon de Marseille. Dette betyder, at sæberne har et højt indhold af glycerin og essentielle olier og er helt fri for animalsk fedt og kunstig farve.

Vægt 0.051 kg
Type

Flydende håndsæbe

Duft

Lavendel, Oliven

Hudtype

Alle

Indhold

30 ml.

Du kunne også være interesseret i...