Tilbud!

Compagnie de Provence Extra Pur Mediterranean Sea – 500 ml

Extra Pur Mediterranean Sea er flydende håndsæbe med en frisk duft af Middelhavet i elegant glasbeholder med pumpe. Håndsæben er parabenefri.

119,00 kr.

Ikke på lager

Compagnie de Provence Extra Pur Mediterranean Sea er flydende håndsæbe med den skønne duft af middelhavets varme. Der er til cirka 250 håndvaske i glasflasken, der leveres med pumpe.

Indhold: 500 ml.

Hvad gør Extra Pur til noget særligt?

Serien Extra Pur giver hverdagen lidt ekstra farve i et simpelt design med stilfuld og moderne personlighed. Extra Pur fra Compagnie de Provcence indeholder en speciel trio af vegetabilske olier (sød mandelolie, olivenolie og vindruekerolie). Trioen gør underværker for dine hænder. Endvidere er Extra Pur fremstillet efter gamle traditioner, og der er i videst muligt omfang kun brugt lokale råvarer fra Provence.

Om Compagnie de Provence

Compagnie de Provence (CDP) producerer sæber, der er fremstillet efter de mere end 700 år gamle traditioner for sæbefremstilling i Marseille, Frankrig – også kaldet Savon de Marseille. Dette betyder, at sæberne har et højt indhold af glycerin og essentielle olier og er helt fri for animalsk fedt og kunstig farve.

Vægt 0.8 kg
Type

Flydende håndsæbe

Hudtype

Alle

Indhold

500 ml.

Du kunne også være interesseret i...