Extra Pur Lavande Aromatique er flydende håndsæbe med den aromatiske duft af lavendel. Duften er ofte kendt for at være beroligende. Flasken med 1.000 ml. er genial til refill. Brug den gerne sammen med din egen sæbedispenser, eller fyld indholdet over i en tom glasdispenser fra Compagnie de Provence. Det er billigere end at købe 500 ml. igen og igen.

Serien Extra Pur giver hverdagen lidt ekstra farve i et simpelt design med stilfuld og moderne personlighed. Extra Pur fra Compagnie de Provcence indeholder en speciel trio af vegetabilske olier (sød mandelolie, olivenolie og vindruekerolie). Trioen gør underværker for dine hænder. Endvidere er Extra Pur fremstillet efter gamle traditioner, og der er i videst muligt omfang kun brugt lokale råvarer fra Provence.

Om Compagnie de Provence

Compagnie de Provence (CDP) producerer sæber, der er fremstillet efter de mere end 700 år gamle traditioner for sæbefremstilling i Marseille, Frankrig – også kaldet Savon de Marseille. Dette betyder, at sæberne har et højt indhold af glycerin og essentielle olier og er helt fri for animalsk fedt og kunstig farve.

Skriv din anmeldelse

Bemærk: HTML kan ikke bruges!
    Dårlig           Godt

Compagnie de Provence Extra Pur Lavande Aromatique - 1.000 ml

  • 199,00 kr.

Information: Dette produkt er enten udsolgt eller udgået og kan ikke lægges i kurven.

Måske dette også kunne have din interesse

Compagnie de Provence Extra Pur Lavande Aromatique - 500 ml

Compagnie de Provence Extra Pur Lavande Aromatique - 500 ml

Extra Pur Lavande Aromatique er flydende håndsæbe med den aromatiske duft af lavendel. Duften er oft..

179,00 kr.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud og nyheder fra os.

* E-mail: