Tilbud!

Compagnie de Provence Extra Pur Fleur D’Orange – 500 ml

Extra pur Fleur d’Orange er flydende håndsæbe med en skøn duft af appelsin. Kommer i elegant glasbeholder med pumpe og er flot på ethvert badeværelse.

Indhold: 500 ml.

119,00 kr.

Ikke på lager

Extra Pur Fleur d’Orange har en skøn duft af appelsin, der sender dig en tur ind midt i appelsinplantagerne en lun sommerdag. Den flydende sæbe kommer i en elegant glasflaske inkl. pumpe og indeholder 500 ml.

Duften er fremstillet i Grasse, der ligger i området bag Nice og Cannes. Byen er verdenskendt som verdens parfume-hovedstad.

Hvad gør Extra Pur til noget særligt?

Serien Extra Pur giver hverdagen lidt ekstra farve i et simpelt design med stilfuld og moderne personlighed. Extra Pur fra Compagnie de Provcence indeholder en speciel trio af vegetabilske olier (sød mandelolie, olivenolie og vindruekerolie). Trioen gør underværker for dine hænder. Endvidere er Extra Pur fremstillet efter gamle traditioner, og der er i videst muligt omfang kun brugt lokale råvarer fra Provence.

Om Compagnie de Provence

Compagnie de Provence (CDP) producerer sæber, der er fremstillet efter de mere end 700 år gamle traditioner for sæbefremstilling i Marseille, Frankrig – også kaldet Savon de Marseille. Dette betyder, at sæberne har et højt indhold af glycerin og essentielle olier og er helt fri for animalsk fedt og kunstig farve.

Vægt 0.8 kg
Type

Flydende håndsæbe

Duft

Appelsin

Hudtype

Alle

Indhold

500 ml.