Tilbud!

Compagnie de Provence Extra Pur Fleur de Coton – 1.000 ml

Den flydende håndsæbe, Fleur de Coton, hiver den liflige duft af bomuldsblosmt ind i rummet. Kommer i en genanvendelig plast-flaske – perfekt til refill.

Indhold: 1.000 ml.

159,00 kr.

Ikke på lager

Extra Pur Fleur de Coton har en liflig duft af bomuldsblomst. En duft, der leder tankerne hen på en lun sommerdag. Flasken egner sig fremragende til at hælde over på dine egne flasker eller bruge en elegant tom glas dispenser fra Compagnie de Provence. Det er langt billigere end at blive ved med at købe 500 ml. flaskerne.

Hvad gør Extra Pur til noget særligt?

Serien Extra Pur giver hverdagen lidt ekstra farve i et simpelt design med stilfuld og moderne personlighed. Extra Pur fra Compagnie de Provcence indeholder en speciel trio af vegetabilske olier (sød mandelolie, olivenolie og vindruekerolie). Trioen gør underværker for dine hænder. Endvidere er Extra Pur fremstillet efter gamle traditioner, og der er i videst muligt omfang kun brugt lokale råvarer fra Provence.

Om Compagnie de Provence

Compagnie de Provence (CDP) producerer sæber, der er fremstillet efter de mere end 700 år gamle traditioner for sæbefremstilling i Marseille, Frankrig – også kaldet Savon de Marseille. Dette betyder, at sæberne har et højt indhold af glycerin og essentielle olier og er helt fri for animalsk fedt og kunstig farve.

Vægt 1.1 kg
Type

Flydende håndsæbe

Duft

Bomuldsblomst

Hudtype

Alle

Indhold

1.000 ml. / 1 liter

Du kunne også være interesseret i...