• Compagnie de Provence Extra Pur Fleur D'Orange - 500 ml

Extra Pur Fleur d'Orange har en skøn duft af appelsin, der sender dig en tur ind midt i appelsinplantagerne en lun sommerdag. Den flydende sæbe kommer i en elegant glasflaske inkl. pumpe og indeholder 500 ml.

Duften er fremstillet i Grasse, der ligger i området bag Nice og Cannes. Byen er verdenskendt som verdens parfume-hovedstad.

Hvad gør Extra Pur til noget særligt?

Serien Extra Pur giver hverdagen lidt ekstra farve i et simpelt design med stilfuld og moderne personlighed. Extra Pur fra Compagnie de Provcence indeholder en speciel trio af vegetabilske olier (sød mandelolie, olivenolie og vindruekerolie). Trioen gør underværker for dine hænder. Endvidere er Extra Pur fremstillet efter gamle traditioner, og der er i videst muligt omfang kun brugt lokale råvarer fra Provence.

Om Compagnie de Provence

Compagnie de Provence (CDP) producerer sæber, der er fremstillet efter de mere end 700 år gamle traditioner for sæbefremstilling i Marseille, Frankrig – også kaldet Savon de Marseille. Dette betyder, at sæberne har et højt indhold af glycerin og essentielle olier og er helt fri for animalsk fedt og kunstig farve.

Skriv din anmeldelse

Bemærk: HTML kan ikke bruges!
    Dårlig           Godt

Compagnie de Provence Extra Pur Fleur D'Orange - 500 ml

  • 179,00 kr.
  • 149,00 kr.


Måske dette også kunne have din interesse

Compagnie de Provence Extra Pur Fleur D'Orange - 1000 ml

Compagnie de Provence Extra Pur Fleur D'Orange - 1000 ml

Extra Pur Fleur d'Orange har en skøn duft af appelsin, der sender dig en tur ind midt i appelsinplan..

159,00 kr. 189,00 kr.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud og nyheder fra os.

* E-mail: