Flydende håndsæbe med liflig duft af bomuldsblomst. En duft, der leder tankerne hen på en lun sommerdag. Egner sig fremragende til at hælde over på dine egne flasker eller bruge en elegant tom glas dispenser fra Compagnie de Provence og fylde den op igen - billigere end at købe 500 ml. igen.

Serien Extra Pur giver hverdagen lidt ekstra farve i et simpelt design med stilfuld og moderne personlighed. Extra Pur fra Compagnie de Provcence indeholder en speciel trio af vegetabilske olier (sød mandelolie, olivenolie og vindruekerolie), der gør underværker for dine hænder. Endvidere er Extra Pur fremstiller efter gamle traditioner og der er uelukkende brugt lokale råvarer fra Provence. 

Indeholder 1.000 ml. (refil i plastflaske)

Om Compagnie de Provence
Compagnie de Provence (CDP) producerer sæber, der er fremstillet efter de mere end 700 år gamle traditioner for sæbefremstilling i Marseille, Frankrig - også kaldet Savon de Marseille. Dette betyder, at sæberne har et højt indhold af glycerin og essentielle olier og er helt fri for animalsk fedt og kunstig farve.

Skriv din anmeldelse

Bemærk: HTML er ikke oversat!
    Dårlig           Godt

Compagnie de Provence Extra Pur Cotton Flower - 1000 ml

  • 189,00 kr.


Måske dette også kunne have din interesse

Compagnie de Provence Duftpinde - Cotton Flower