Tilbud!

Compagnie de Provence Extra Pur Bois d’Olivier – 1.000 ml.

Luksus håndsæbe med en sensuel duft af oliventræ, der er perfekt til at hælde på brugte flasker fra Compagnie de Provence eller på din egen sæbebeholder.

Indhold: 1.000 ml.

159,00 kr.

Ikke på lager

Extra Pur Bois d’Olivier er en sensuel duft, der leder tankerne hen på duften af solopvarmet træ en varm sommerdag. En smule citrus og kamfer er med til at skabe balance i duften og tilføre en smule friskhed.

Sæben kommer i en genanvendelig plastflaske, der egner sig fremragende til at hælde over på dine egne flasker. Du kan også bruge en tom glasdispenser fra Compagnie de Provence og fylde den op igen. Det er billigere og mere miljørigtigt end at købe 500 ml. igen og igen.

Duften er fremstillet i Grasse, der er verdenskendt som verdens parfume-hovedstad. Grasse ligger i området bag Nice og Cannes i det sydlige Frankrig.

Indhold: 1.000 ml.

Hvad gør Extra Pur til noget særligt?

Serien Extra Pur giver hverdagen lidt ekstra farve i et simpelt design med stilfuld og moderne personlighed. Extra Pur fra Compagnie de Provcence indeholder en speciel trio af vegetabilske olier (sød mandelolie, olivenolie og vindruekerolie). Trioen gør underværker for dine hænder. Endvidere er Extra Pur fremstillet efter gamle traditioner, og der er i videst muligt omfang kun brugt lokale råvarer fra Provence.

Om Compagnie de Provence

Compagnie de Provence (CDP) producerer sæber, der er fremstillet efter de mere end 700 år gamle traditioner for sæbefremstilling i Marseille, Frankrig – også kaldet Savon de Marseille. Dette betyder, at sæberne har et højt indhold af glycerin og essentielle olier og er helt fri for animalsk fedt og kunstig farve.

Vægt 1.1 kg
Indhold

1.000 ml. / 1 liter

Hudtype

Alle

Type

Flydende håndsæbe

Duft

Citrus, Kamfer, Oliventræ